Diagnose

Heeft uw auto een storing of een foutmelding en zoekt u naar een diagnosespecialist? De specialisten van Autoservice Leeuwarden beschikken over de juiste kennis en diagnose apparatuur om te bepalen waardoor de storing veroorzaakt wordt en hoe deze het beste verholpen kan worden. Dit geldt voor de benzine en dieselvoertuigen, maar ook met uw hybride en elektrische voertuigen kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak bij Autoservice Leeuwarden voor een betrouwbare diagnose.

Moderne auto’s zijn tegenwoordig steeds slimmer, maar ook complexer. Een auto beschikt over een groot aantal elektrische systemen. Door het aantal elektrische systemen kunnen er verschillende storingen ontstaan. Deze meldingen verschijnen op uw dashboard. Mocht het om ruitensproeiervloeistof gaan, dan kan dit gemakkelijk opgelost worden. Bij een storing in het motormanagement is het verstandig om uw auto uit te laten lezen bij de diagnose specialist, Autoservice Leeuwarden.

Bij Autoservice Leeuwarden kunt u voor een auto diagnose terecht met vrijwel alle merken en modellen auto’s. Maar ook met de nieuwste technieken, zoals hybride en elektrische voertuigen. De monteurs van Autoservice Leeuwarden volgen regelmatig trainingen, hierdoor kunnen zij zelfs de nieuwste auto’s uitlezen. Ook minder bekende storingen zijn voor de specialisten geen probleem. Is het probleem gevonden, dan wordt er eerst een duidelijke offerte voor u opgemaakt. Met uw goedkeuring verhelpen wij de storing. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u een auto diagnose laten uitvoeren bij Autoservice Leeuwarden? Plan dan snel een online afspraak in de online planner of bel naar 058-2045080.

Storingen die Autoservice Leeuwarden onder andere voor u kan uitlezen:

  • Storing in uw motormanagementcomputer / het oranje lampje
  • Storing in uw automaatbak
  • Storing in uw ABS systeem
  • Storing in uw emissiesysteem / uitlaatgas
  • Storing in uw airbag
  • Storing in uw roetfilter