Over Ons

Autoservice Leeuwarden is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt met alle merken auto’s. Het bedrijf is gevestigd in LEEUWARDEN en al meerdere jaren een begrip in LEEUWARDEN en omstreken. De kernwaarden van Autoservice Leeuwarden zijn klantgerichtheid, betrouwbaar en transparant.

Zoekt u auto onderhoud, reparatie of APK? Voor alle soorten autodiensten ben u bij Autoservice Leeuwarden aan het juiste adres. Het advies dat wordt gegeven is gebaseerd op wat u als klant graag wilt. Door persoonlijke benadering en het leveren van uitstekende kwaliteit heeft Autoservice Leeuwarden een grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

U krijgt altijd eerlijke service voor een schappelijke prijs. Bij auto onderhoud of reparatie stuurt Autoservice Leeuwarden altijd een prijsopgave vooraf. Mochten er onderdelen versleten zijn, dan wordt er niets vervangen totdat er is overlegt met u. U komt nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Werkplaats


De werkplaats van Autoservice Leeuwarden is voorzien van de meest moderne apparatuur. Door een goed uitgeruste werkplaats kunnen de monteurs goed zorg dragen voor het onderhoud, reparaties en leveringen van onderdelen en accessoires voor uw auto. Door regelmatige trainingen en cursussen zijn de monters altijd up-to-date en gaan ze geen uitdaging uit de weg. Er staat bij Autoservice Leeuwarden een team van vakkundige mensen voor u klaar. Maak nu snel een afspraak of kom langs.

  • Alles in overleg
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Niet de duurste, maar de beste oplossing
  • Altijd een prijsopgave vooraf